Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Компактни трактори

Компактни трактори ТЕО са малки, леки и маневрени трактори, предназначени предимно за използване в градинско и малко мащабно селско стопанство. Те са обикновено по-малки от стандартните трактори и са проектирани за лесна маневреност в ограничени пространства. Ето някои от характеристиките и приложенията на компактните трактори:

 1. Размер и Маневреност:
  • Компактните трактори са по-малки от стандартните модели, което ги прави подходящи за работа в ограничени и тясни пространства. Тяхната компактност позволява лесно придвижване в градини, виноградници, оранжерии и други ограничени области.
 2. Лекота и Маневреност:
  • Те са леки и маневрени, което улеснява оператора в управлението им. Този тип трактори е често избиран за дейности, при които е необходимо често сменяне на посоката или извършване на точни маневри.
 3. Приложения в Градинското Земеделие:
  • Компактните трактори са често използвани в градинското земеделие за обработка на почвата, сеене, посаждане, поливане и други дейности. Техният размер ги прави подходящи за работа с градински инструменти и оборудване.
 4. Градински Инструменти:
  • Тези трактори могат да бъдат оборудвани с различни градински инструменти като фрези, косачки, култиватори и др., които са специално проектирани за градинско земеделие.
 5. Транспортни Възможности:
  • Компактните трактори могат да бъдат използвани и за транспортиране на материали и товари в ограничени пространства, където големите трактори може да са неудобни.
 6. Специализирани Модели:
  • Съществуват и специализирани модели компактни трактори, предназначени за конкретни приложения, като например трактори за употреба в градини с плодови дървета.
 7. Приложения в Заведения и Общинско Обслужване:
  • Компактни трактори се използват и за различни задачи в заведения, общинско обслужване, както и за управление на градски зелени площи.

Компактните трактори са на стойност за фермерите и земеделците, които работят на малка площ или в ограничено пространство, където маневреността и гъвкавостта са от съществено значение.