Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

ЗА НАС

За нас

Признавайки огромния потенциал на селскостопанските машини, фирма Юръп онлайн трейд АД /europe-online.trade/ , стартира сглобяване на колесни и верижни трактори. Ние започнахме изграждането на мрежа в страната за продажба и сервиз. Фокусирали сме върху най-доброто за Вас. Избрали сме от широка гама от трактори и прикачен инвентар. Целта ни е да сме полезни, както на по-малките земеделски стопани, така и на едрите селскостопански производители.

ТЕО е българската търговска марка на компанията. Мисията ни е да предложим на българския агробизнес надеждна и иновативна техника. Целта ни е тя да е ефективна, удобна и лесна за използване при разумна инвестиция. Машините са предназначени за всички селскотопански производители от секторите зърнепроизводство, зеленчукопроизводство, овощарство, лозарство, животновъдство, горските и рибни стопанства.  Нашите клиенти могат да разчитат на качествен сервиз и оригинални резервни части по време на гаранционния и извън гаранционния период.

Фирма Юръп онлайн трейд АД /europe-online.trade/ се търгува на „Българска фондова борса – София“ АД (БФБ) сегмент “Стандарт”. Вече повече от 8 години е надежден партньор за осигуряване на техника и услуги , отговарящи на най-новите тенденции в бранша. Ние Ви предлагаме комплексни услуги, включващи техническа консултация, съдействие за осигуряване на финансиране за закупуване на селскостопанска техника от български финансови институции или по европейски програми.