Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Продълбочител разрохквач

Продълбочител разрохквач TEO

Продълбочител разрохквач ТЕО е иновативен инструмент в селскостопанската техника. Той е създаден с цел подобряване на структурата на почвата. Този усъвършенстван агротехнически инструмент съчетава в себе си функционалности на продълбочител и разрохквач. По този начин предоставя на земеделците средство за подобряване на въздушния и водния обмен в почвата.

Основни Характеристики на Продълбочител разрохквач ТЕО:

 

 1. Продълбочителни Елементи:

 

  • Продълбочител-разрохквачът разполага със специални елементи, често във вид на винтове или зъби, които проникват в дълбочина в почвата. Тези елементи служат за продълбочаване и разрохкване на почвата, като я освобождават от компактиране и улесняват проникването на вода и въздух.

 

  1. Разрохкващи Лопати или Режещи Остриета:

 

  • Някои модели на продълбочител-разрохквач разполагат със специални лопати или режещи остриета, които допълнително разрохкват и ревитализират почвата. Тези елементи помагат за разбиване на гъстите слоеве и подобряване на структурата.

 

 1. Дълбочина на Работа:

  • Инструментът предоставя възможност за регулиране на дълбочината на продълбочаване, позволявайки земеделците да адаптират процеса към конкретните изисквания на почвата и културите.

 

  1. Регулируеми Параметри:

 

  • Мнозина от модерните продълбочители-разрохквачи са оборудвани с регулируеми параметри като скорост на работа, ъгъл на продълбочаване и дълбочина на режещите елементи. Това предоставя гъвкавост и контрол при работа с инструмента.

Приложения на Продълбочител разрохквач ТЕО:

 

  1. Подготовка за Засаждане:

 

  • Този инструмент е ефективен за подготовка на почвата преди засаждането на култури, като подобрява структурата и позволява на корените лесно да проникнат.

 

  1. Борба с Компактирането на Почвата:

 

  • Продълбочител-разрохквачът е идеален за борба с проблемите на компактирането на почвата, което може да влоши водния обмен и кореновата система на растенията.

 

  1. Увеличаване на Водопроницаемостта:

 

  • Чрез разрохкване и премахване на плътните слоеве в почвата, инструментът допринася за увеличаване на водопроницаемостта на почвата.

Продълбочител разрохквачът ТЕО е важен инструмент в арсенала на модерния земеделски производител.

Той не само предоставя ефективен начин за подобряване на структурата на почвата, но и допринася за повишаване на производителността и качеството на реколтата. Този иновативен агротехнически инструмент продължава да бъде в центъра на вниманието, като осигурява земеделците със средство за устойчиво и ефективно земеделие.