Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Трактори за овощни градини

Трактори за овощни градини

Трактори за овощни градини са най-добрите предлагани от ТЕО. Можете да видите вече в много градове на България. Тракторите от този тип са предназначени и за работа в овощни градини. Те са обикновено специализирани машини, проектирани да се справят с уникалните предизвикателства. Това са тези, които съпътстват отглеждането на овощни култури.

Трактори за овощни градини трябва да бъдат компактни, маневрени

Много често са оборудвани с различни приспособления. Създадени са да улесняват работата в ограничени пространства. Тракторите Тео и съдействат за оптимизирането на отглеждането на овощните насаждения.

Ето някои характеристики и приспособления, които често се срещат в нашите трактори за овощни градини:

  1. Компактен дизайн: Тракторите за овощни градини са често с по-компактни размери. Това им позволява да преминават през тесни редове и труднодостъпни места в градината.
  2. Ниско разположение на кабината: Нашите модели са снабдени с кабини, които са по-ниски. Целта е да осигурят по-добра видимост и лесен достъп до ниските клони на овощните дървета.
  3. Широки гуми с ниско налягане: Този тип гуми помага за намаляване на налягането върху почвата. Те предотвратяват увреждането на кореновата система на овощните дървета.
  4. Специализирани прикачни машини: Нашите трактори за овощни градини са оборудвани с различни прикачен инвентар ТЕО. Вие можете да закупите събирачки за плодове, различни видове пръскачки, браншировачки и други.
  5. Хидравлични системи: За управление на прикачените уреди и приспособления може да се използват хидравлични системи. Те улесняват маневрирането и работата в градината.
  6. Конструкция за защита на растенията: Някои модели са проектирани с внимание към предотвратяването на повреждането на овощните култури по време на работа.
  7. Обща мощност: В селскостопанския сектор се използват трактори, които могат да са по-екологосъобразни. Те са подходящи за работа в овощни градини.

Тези характеристики правят нашите трактори за овощни градини ефективни в събирането на плодове. Трактори Тео са незаменими при поддръжката на овощните дървета и други задачи, свързани с отглеждането на овощни култури.

Трактори за овощни градини
Трактори за овощни градини