Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Малки трактори до 35 к.с.

Изберете от снимките по горе Вашите малки трактори от 35 к.с. до 55 кс

Малките трактори ТЕО с мощност до 35 к.с. са изключително полезни в различни селскостопански и градински приложения. Те са подходящи за овощари, зелинчукопроизводители, лозари и животновъди.  Ето някои от начините, по които те могат да бъдат полезни:

  1. Градинско Земеделие:

    • Тези малки трактори от 35 к.с. са идеални за обработка на почвата в градини и овощни градини. Тяхната компактност и маневреност ги правят подходящи за работа в ограничени пространства.
  2. Посеви и Посаждания:

    • С тях могат да се извършват задачи като сеене и посаждане на семена, като се използват специализирани сеялки и посаждачки.
  3. Работа с Градински Инструменти:

    • Малките трактори могат да бъдат оборудвани с градински инструменти като фрези, косачки, култиватори и други, които са специално проектирани за градински дейности.
  4. Поддръжка на Пасища и Пасищни Области:

    • Те могат да се използват за косене на тревата на пасища и поддръжка на пасищни области.
  5. Транспортни Задачи:

    • Малките трактори могат да бъдат използвани за теглене на ремаркета и пренасяне на леки товари, което ги прави подходящи за транспортни задачи в селскостопанските области.
  6. Работа в Оранжерии и Теплици:

    • Заради техните размери и маневреност, те са подходящи за работа в оранжерии и теплици, където пространството може да бъде ограничено.
  7. Поддържане на Зелени Площи:

    • Малките трактори могат да бъдат използвани за поддържане на градински и общински зелени площи, включително тревни площи и цветни градини.
  8. Ландшафтен Дизайн:

    • В областта на ландшафтния дизайн, тези трактори са полезни за преместване на материали, равнина на почвата, и други ландшафтни проекти.
  9. Зимно Обслужване:

    • С прикачени снегорини или четки, малките трактори могат да се използват за почистване на снег през зимата.
  10. Обслужване на Малки Ферми:


    Малки трактори от 35 к.с. са идеални за обработка на почвата в зеленчукови и овощни градини. Тяхната компактност и маневреност ги правят подходящи за работа в ограничени пространства.

    • За малки ферми и домашни градини, тези трактори предоставят необходимата мощност за изпълнение на различни селскостопански задачи.

Тези малки трактори предлагат гъвкавост и управляемост, което ги прави идеални за работа в малки ферми и градини, където големите машини може да бъдат трудни за маневриране.