Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Овощарски трактори за Вас от 50 к.с. до 65 к.с.

Овощарски трактори за Вас от 50 к.с. до 65 к.с.

Изберете Вашия тесен овощарски трактори  от 50 к.с. до 65 к.с. от горното меню със снимки

Овощарските трактори За Вас с мощност от 50 до 65 к.с. са средноголеми машини, предназначени специално за работа в овощни градини, лозя и други овощарски култури. Този клас трактори комбинира по-голяма мощност и производителност със способността да работи в ограничени пространства, характерни за овощарските насаждения. В този сегмент ще намерите различни модели, предназначени за различни видове овощарски операции.

Ето някои от характеристиките и предимствата на овощарските трактори с мощност от 50 до 65 к.с.:

  1. По-Голяма Мощност:

    • Тези трактори предлагат повече мощност в сравнение с по-малките модели, което позволява по-ефективно изпълнение на задачите в овощарството.
  2. Маневреност:

    • Въпреки по-голямата мощност, овощарските трактори от този клас са проектирани с внимание към маневреността, за да могат да се придвижват лесно в тесни редове и ограничени пространства.
  3. Специализирани Прикачни Инструменти:

    • Тракторите са често оборудвани с прикачни инструменти, като пръскачки, култиватори и редачки, предназначени специално за овощарски дейности.
  4. Комфорт на Оператора:

    • Кабината на трактора обикновено предлага по-голям комфорт за оператора, включително добра видимост, удобни седалки и модерни управляващи системи.
  5. Висока Видимост:

    • Важно е за тракторите в този клас да осигуряват висока видимост, така че операторът може лесно да следи процесите в овощарската градина.
  6. Системи за Интегрирана Технология:

    • Някои модели могат да бъдат оборудвани със системи за интегрирана технология, като например GPS и други, които подпомагат точната работа в полето.
  7. Различни Размери на Гумите:

    • За да отговорят на различните нужди на различните овощарски култури, тракторите могат да бъдат оборудвани с гуми от различни размери и профили.

Производители като нас от ТЕО предлагаме модели в този сегмент, които могат да отговорят на специфичните изисквания на овощарите и лозарите.