Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Овощарски трактори за Вас от 25 к.с. до 60 к.с.

Изберете овощарски трактори за Вас  от 25 к.с. до 60 к.с. от горното меню със снимки

Овощарските трактори за Вас с мощност от 25 к.с. до 50 к.с. се използват за разнообразни селскостопански дейности в овощарството. Тези трактори предлагат сравнително средна мощност, което ги прави подходящи за работа в различни овощарски насаждения, включително лозя, ябълкови и крушови градини, овощни градини и други култури. Вотът на този клас трактори ги прави гъвкави и подходящи за различни задачи.

Ето някои от основните приложения и дейности, за които се използват овощарските трактори с мощност от 25 к.с. до 50 к.с.:

  1. Обработка на Почвата:

    • Тракторите от този клас могат да се използват за обработка на почвата преди засаждане или след реколта. Те могат да бъдат оборудвани с плугове, култиватори и др.
  2. Сеене и Посаждане с овощарски трактори за Вас от 25 к.с.:

    • За сеене на семена и посаждане на различни овощни култури. Тракторите могат да бъдат оборудвани със сеялки, посаждачки и други селскостопански инструменти.
  3. Поддръжка на Градините:

    • Тези трактори са подходящи за поддръжка на овощарските градини, включително косене на трева, пръскане с пестициди и фунгициди, редене на растения и др.
  4. Лозарство:

    • За обработка на лозята и поддръжка на лозовите градини, където е необходима гъвкавост и маневреност в тесни редове.
  5. Превоз на Материали:

    • Тракторите от този клас могат да се използват за превоз на материали като плодове, култури и други селскостопански продукти.
  6. Въртене и Складиране на Реколтата:

    • При събиране на плодовете и зеленчуците тракторите могат да се използват за тяхното въртене и транспортиране до складовете.
  7. Работа с Различни Прикачни Инструменти:

    • Тракторите от този клас могат да бъдат оборудвани с различни прикачни инструменти в зависимост от конкретните нужди на фермера, като например пръскачки, косачки, ротационни бранши и др.

Тези трактори предоставят баланс между достатъчна мощност и маневреност, което ги прави подходящи за разнообразни овощарски операции.