Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Български трактори

Автономни трактори ТЕО

Български трактори ТЕО бяха представени пред българските земеделци. Започнаха тяхното асемблиране в Бургас. В момента се сключват договори за дистрибуция и се изгражда мрежа от дилъри с опит. Оторизират се и сервизи за извършване на гаранционен и извън гаранционен сервиз. Компанията планира да изгради свят на напълно автономно земеделие до 2030 г. Целта на производителите е да създадат в кратки срокове автономни машини за фермерите. Основното преимущество е наличието на тракторите на склад. Не маловажно е отношението и гаранционния и след гаранционен сервиз и бързото изпълнение на поръчките.

В момента голяма част от машините са  налични.

При липса на определени модели са необходими до 2 месеца за да се произведат, което е много добра скорост за бранша.

Предлага се финансиране с 0 или 5% първоначална вноска и до 8 години срок на плащане и конкурентни лихвени условия.

До края на годината ще могат да се поръчват трактори стандартно изпълнение на промоционални цени като най-скъпия от тези Български трактори е 140 к.с. и струва 99 000 лева без ДДС.

От следващата година ще се появят и първите готови автономни модели.

Как ще работи автономният селскостопански трактор произведен в България? Автономните селскостопански трактори са оборудвани с интегрирани системи, сензори, компютри и процесори. Тези връзки трансформират електрически импулси в контролер или процесор, за да позволят на трактора да работи. Всеки трактор е оборудван със собствен набор от взаимосвързани възможности и аварийни системи с безопасност. Всеки автономен селскостопански трактор се предлага с функция за дистанционно аварийно спиране за безопасността на всички.