Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Български трактори

Автономни трактори ТЕО

Български трактори ТЕО бяха представени пред българските земеделци. Започнаха тяхното асемблиране в Бургас. В момента се сключват договори за дистрибуция и се изгражда мрежа от дилъри с опит. Оторизират се и сервизи за извършване на гаранционен и извън гаранционен сервиз. Компанията планира да изгради свят на напълно автономно земеделие до 2030 г. Целта на производителите е да създадат в кратки срокове автономни машини за фермерите. Основното преимущество е наличието на тракторите на склад. Не маловажно е отношението и гаранционния и след гаранционен сервиз и бързото изпълнение на поръчките.

В момента голяма част от машините са  налични.

При липса на определени модели са необходими до 2 месеца за да се произведат. Това е много добра скорост за бранша.

Предлага се финансиране с 0 или 5% първоначална вноска и до 8 години срок на плащане и конкурентни лихвени условия.

До края на годината ще могат да се поръчват трактори стандартно изпълнение на промоционални цени. Най-скъпия от тези Български трактори е 140 к.с. и струва 99 000 лева без ДДС.

От следващата година ще се появят и първите готови автономни модели.

Как ще работи автономният селскостопански трактор произведен в България? Автономните селскостопански трактори са оборудвани с интегрирани системи, сензори, компютри и процесори. Тези връзки трансформират електрически импулси в контролер или процесор, за да позволят на трактора да работи. Всеки трактор е оборудван със собствен набор от взаимосвързани възможности и аварийни системи с безопасност. Всеки автономен селскостопански трактор се предлага с функция за дистанционно аварийно спиране за безопасността на всички.

Предимството на български трактори ТЕО

Икономическа ценност и конкурентоспособност: Българските трактори се отличават със своята икономическа ценност и конкурентоспособност на пазара. Произведени от местни производители, те често са адаптирани към специфичните нужди на българските земеделски стопани и условията на работа в страната. Това води до по-добра ефективност и икономия на разходи за собствениците на земеделски стопанства, които могат да получат надеждни машини на по-достъпни цени.

Лесна поддръжка и сервиз

Българските трактори предлагат удобство и лесност при поддръжката и сервиза. Поради своето местно производство, те често използват стандартизирани компоненти и технологии, които са лесни за поддръжка и ремонт. Също така, наличието на широка мрежа от сервизни центрове в страната прави поддръжката на българските трактори удобна и достъпна за собствениците на земеделски стопанства.

Подходящи за работа в разнообразни условия

Български трактори ТЕО са проектирани да работят в разнообразни условия, характерни за земеделските стопанства в България. Те се предлагат с различни опции за гуми, тракшън и мощност на двигателя, което позволява на земеделските стопани да изберат трактор, който най-добре отговаря на техните нужди и условия на работа. Българските трактори се доказват като надеждни и универсални решения за разнообразни земеделски дейности – от плугове до превоз на товари и оранжерийни култури

Съобразени с местните изисквания и регулации

Българските трактори отговарят на местните изисквания и регулации, което включва съответствие с екологичните стандарти, безопасност на оператора и други законови изисквания. Това прави българските трактори удобен и безопасен избор за земеделските стопани, които се стремят да спазват всички законови изисквания и стандарти в страната

Български трактори
Български трактори