Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Вносители на трактори

Вносители на трактори

Вносители на трактори можете да потърсите в интернет. Официалният носител на правата на трактори марка ТЕО е Юръп Онлайн Трейд АД. Вносът на трактори обикновено се извършва от различни компании и дилъри.

Компаниите предлагащи трактори са официални представители на производителите.

Вносът може да бъде осъществен също така и от местни дилъри. Тези дистрибутори имат договори с големи марки трактори или от специализирани фирми. Компаниите, които се занимават с внос на селскостопанска техника са представени във всеки регион. Добър пример за това са трактори Тео. Това са машини и прикачен инвентар с регистрирана търговска марка.

В различните държави и региони има различни фирми, които се занимават с вноса на трактори.

За да намерите вносители в конкретен регион или държава, може да използвате следните методи:

  1. Официални Дилъри: Проверете уебсайтовете на официалните дилъри на водещите марки трактори. Те обикновено предоставят информация за своите продукти и услуги.
  2. Специализирани Фирми за Внос: Търсете специализирани фирми или агенции, които се занимават с внос и продажба на селскостопанска техника. Те могат да предложат разнообразие от марки и модели трактори.
  3. Селскостопански Изложения и Събития: Посещаването на селскостопански изложения и събития може да бъде добър начин да срещнете вносители и дилъри на трактори. Тези събития често събират множество производители и представители от селскостопанския сектор.
  4. Интернет Търсене: Използвайте търсачката в интернет, за да откриете фирми, занимаващи се с внос на трактори в конкретния ви регион.
  5. Препоръки и Отзиви: Питайте други земеделски производители за препоръки относно добри вносители на трактори. Отзивите и препоръките от хора, които вече са закупили трактори, могат да бъдат ценен източник на информация.
Вносители на трактори
Вносители на трактори

За да получите точна информация за вносители на трактори във вашия регион, можете да се свържете с местния селскостопански съвет или търговска палата за по-подробна помощ и насоки.