Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Големи трактори

Големи трактори

Големите трактори са мощни и тежки машини, предназначени за изпълнение на различни селскостопански операции в големи земеделски ферми. Те предоставят значителна мощност и ефективност, позволявайки бърза и производителна работа в обширни селскостопански области. Ето някои характеристики и приложения на големите трактори:

 1. Мощност и Обем на Двигателя:

  • Големите трактори обикновено разполагат с мощни двигатели с голям обем, които им предоставят достатъчно сила за изпълнение на тежки задачи като плугове, фрезиране и теглене на тежки товари.
 2. Големи Колела и Гуми:

  • За подобряване на стабилността и разпределението на теглото, големите трактори обикновено имат големи колела със специални гуми, които позволяват работа в различни терени и условия.
 3. GPS и Технологични Иновации:

  • Много от съвременните големи трактори са оборудвани с GPS системи и други технологични иновации, които подпомагат прецизната работа на полето и подобряват управлението на трактора.
 4. Товарачи и Ремаркета:

  • Големите трактори могат да бъдат оборудвани с тежки товарачи и големи ремаркета, които позволяват транспортирането на големи количества реколта и материали.
 5. Прикачни Инструменти за Обработка на Почвата:

  • Големите трактори могат да бъдат използвани с различни прикачни инструменти като плугове, фрези, култиватори и други за обработка на почвата.
 6. Способност за Теглене на Тежки Машини:

  • Те са способни да теглят тежки селскостопански машини като комбайни, жътварки и балировачки, което подпомага в жетвата и обработката на реколтата.
 7. Работа в Големи Земеделски Ферми:

  • Големите трактори са особено полезни в големите земеделски ферми, където е необходима масова и бърза работа върху обширни площи.
 8. Специализирани Задачи:

  • В зависимост от модела и оборудването, големите трактори могат да бъдат адаптирани за различни селскостопански и градинарски операции, включително жетва, посеви, транспорт и други.

Големите трактори играят ключова роля в модерното земеделие, предоставяйки необходимата мощност и функционалност за ефективно управление на големи земеделски ферми и селскостопански земи.