Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Използвани трактори

Използвани трактори

Използвани трактори или нови трактори това е един често задаван въпрос. Изборът между използвани и нови трактори зависи от редица фактори и предпочитания. Те варират в зависимост от нуждите и възможностите на земеделския производител. Изборът между използван и нов трактор обикновено се прави въз основа на следните съображения:

Предимства на новите трактори:

 

  1. Гаранция и Обслужване: Новите трактори обикновено се предлагат с гаранция. Тя може да предостави покритие за определен период от време. Освен това, обслужването и поддръжката за новите машини обикновено са лесни за организиране и изпълнение.

  1. Технологични Иновации: Новите модели трактори често включват последните технологични иновации. Те могат да повишат ефективността, точността и удобството при работа.

  1. Ефективност и Производителност: Новите трактори могат да бъдат проектирани с по-мощни двигатели. Обикновенно имат и по-ефективни системи. Всичко това може да доведе до по-висока производителност.

Предимства на използваните трактори:

 

  1. По-Ниска Цена: Използваните трактори обикновено са по-евтини от новите. Това може да представлява предимство за земеделските производители. Това важи особинно силно за такива с ограничен бюджет.

  1. Добър Стойностен Разход: Ако тракторът е бил добре поддържан и има добра история на обслужване е добър избор. Използваният трактор може да предложи добър стойностен разход и дълготрайност.

  1. Ниска амолтизация: Използваните трактори вече са преживели първите стъпки на амортизация. Това може да означава, че загубата на стойността се случва по-бавно спрямо новите трактори.

  1. Разнообразие на Марки и Модели: Пазарът на употребявани трактори предлага по-голямо разнообразие. Вие можете да избирате от множество марки и модели. Това е което може да даде по-широка гама на възможности за избор.

Използвани трактори
Използвани трактори

 

Изборът между нови и употребявани трактори трябва да се извърши внимателно, след като се оцени балансът между цена, технически параметри и индивидуалните нужди на земеделската дейност.