Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Малки трактори 4×4 цени

Малки трактори 4×4 цени

Малки трактори 4×4 цени от гамата на Трактори ТЕО. Цената на малките трактори 4×4 може да варира значително в зависимост от марката, модела, годината на производство, оборудването и допълнителните функции. В общи линии, малките трактори 4×4 предлагат различни мощности и функционалности. Всичко това влияе на тяхната цена. В европейските страни или САЩ, например, малките трактори често се използват за различни селскостопански и строителни нужди.

Цените обикновено започват от няколко хиляди долара или евро за по-стари и по-малки модели.

Стойността им може да стигне до по-големи суми за нови, по-мощни или по-специализирани трактори. Производителите като българската марка трактори ТЕО предлагат разнообразие от малки трактори с различни характеристики и ценови категории. Това можете да видите и при Kubota, John Deere, Massey Ferguson, New Holland, и други

За актуална и точна информация относно цените, препоръчително е да се консултирате с нашите офиси и търговци или дилъри на селскостопанската ни техника.

Купуването на стар трактор може да бъде разумно решение в определени случаи. Ние Ви предлагаме разумни цени на нови трактори Тео, в зависимост от нуждите и бюджета на купувача. Понякога може да се окаже, че нашите цени са по-ниски от тези на нови конкурентни модели.

Ето някои от причините, поради които някои хора избират стари Малки трактори 4×4 цени:

  1. Ниска цена: Старите трактори обикновено са по-евтини в сравнение с новите модели. Това може да бъде предимство, особено ако имате ограничен бюджет.
  2. Лесна поддръжка: Старите трактори обикновено са по-прости по отношение на конструкцията и технологията, което може да направи поддръжката по-лесна и по-достъпна.
  3. Самостоятелни ремонти: Ако сте запознати с механиката и имате умения за ремонт, старите трактори могат да бъдат по-лесни за самостоятелно поддържане и поправка.
  4. Издръжливост: Много стари трактори са известни със своята издръжливост и здравина. Ако са поддържани правилно, те могат да служат продължително време.

Въпреки тези предимства, е важно да се отбележи, че старите трактори често не разполагат с модерни технологични иновации и функции. Те могат също така да изискват повече поддръжка и ремонт в сравнение с новите модели Малки трактори 4×4 цени. При избора на стар трактор, е важно да се вземат предвид нуждите на конкретната работа, която трябва да бъде извършена, както и възможността за обслужване и резервни части.

Малки трактори 4x4 цени
Малки трактори 4×4 цени