Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Нови трактори

Нови трактори – изберете Вашия трактор от това меню

Предимства на новите трактори ТЕО:

 1. Нови Технологии и Иновации:

  • Новите трактори ТЕО предлагат най-новите технологии и иновации в селскостопанския сектор. Това включва подобрени системи за управление, GPS навигация, по-ефективни двигатели и други технологични предимства.
 2. По-Голяма Продуктивност и Ефективност:

  • Новите модели трактори ТЕО притежават по-мощтни двигатели и по-добри системи за обработка на почвата това ги прави по-продуктивни и ефективни в сравнение с по-старите машини.
 3. Намалени Разходи за Ремонти и Обслужване:

  • Новите трактори ТЕО имат 24 месечен гаранционен период и има по-малка вероятност да изискват сериозни ремонти в началните години от употреба. Това може да допринесе за намалени разходи за обслужване.
 4. Съвременен Дизайн и Удобства за Оператора:

  • Новите трактори ТЕО са със съвременен дизайн и предоставят по-голямо удобство и безопасност за оператора. Това включва подобрена кабина, удобни контроли и по-добра видимост.
 5. Спазване на Стандартите за Екологична Съвместимост:

  • Съвременните трактори ТЕО отговарят на строгите екологични стандарти и имат по-ефективни системи за изгаряне на гориво, което може да доведе до по-малки емисии и по-ниски разходи на гориво.
 6. Гъвкавост в Изпълнението на Задачите:

  • Новите трактори ТЕО предлагат гъвкавост в изпълнението на различни селскостопански задачи чрез прикачни инструменти и технологични приложения.
 7. По-Дълъг Срок на Употреба:

  • Инвестирането в нов трактор ТЕО може да предостави по-дълъг срок на употреба в сравнение с употребяваните машини, които вече са претърпели известен степен на износване.
 8. По-Добри Финансови Условия:

  • Ние като производители от трактори ТЕО предоставяме по-изгодни финансови инструменти и лизинг за закупуване на нови трактори. Можем да помогнем на на фермерите и земеделците да подготвят документите за кандидатстване по различни програми за финансово подпомагане.

Изборът между нов и употребяван трактор зависи от конкретните нужди и възможности на земеделското стопанство.