Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Овощарски трактори за Вас от 75 к.с. до 95 к.с.

Овощарски трактори за Вас от 75 к.с. до 95 к.с.

 Изберете Вашия тесен овощарски трактори  от 75 к.с. до 95 к.с. от горното меню със снимки

 

ГРАДИНСКИ ТРАКТОР ЗА ВАШИЯ ЗЕЛЕНЧУКОВ ПАРЦЕЛ, ЛОЗЕ ИЛИ ОВОЩНА ГРАДИНА

Открийте модела, който е най-подходящ за вашата работна среда

 

Ние Ви предлагаме най-подходящите модели TEO за лозя и овощни градини 

Ако искате да работите лесно между редовете, вашият овощарски или лозарски трактор трябва да има компактни размери. Това е особено важно относно отношение на ширината към съответното стопанство. Освен това, ако има малък радиус на завиване, можете да маневрирате по-бързо. Така Вие ще можете да преодолявате по-добре затворени пространства. Няма да има нужда да се страхувате да повредите дървета или да се блъскате в лозови стълбове и укрепващи елементи. Плюс това, ако искате плавно шофиране без резки движения , изберете градински трактор с хидростатична трансмисия .

ТЕО предлага различни видове градински трактори с тези характеристики.

 Те са подходящи за работа в лозя или овощни градини, дори и на наклонени терени. Има градински трактори с челен товарач и задна кофа. Устройствата са налични за всички трактори. Градинските трактори със специфичен прикачен инвентар.

Овощарството е един от най-взискателните специализирани сектори на селското стопанство.

В днешния иновационен свят производствените резултати са силно повлияни от степента на усвояване на иновации и специализация.

Различна ширина на редовете са предизвикателство. Ограничено пространство за маневриране в края на всеки ред, навес с ниски клони са характеристики, които възпрепятстват използването на конвенционалните трактори. Днес се изискват превозни средства с компактен дизайн, намалена височина и висока маневреност.

Специализираните овощарски трактори съчетават всички тези характеристики.

Така те могат да се управляват и маневрират между редовете. При тези модели дори когато дърветата са засадени близо едно до друго не е проблем. 

Голямото разнообразие в разстоянията и формите за обработка е предизвикателство. Всичко това характеризира различните овощни видове и различните земеделски площи. Така  тези трактори трябва да бъдат много гъвкави.

Специализацията също така означава възможност за персонализиране на трактора. Въвеждане на автономни системи.Важна част от всичко това е избора на най-полезните технологии за дадено стопанство. Тръктора трябва да е подходящ за всеки тип плантация, както и специфичните прикачни устройства, предназначени за различните земеделски операции.