Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Овощарски трактори

Овощарски трактори от 25 до 60 к.с.
Изберете от менюто със снимките подходящия за Вас трактор съответно 25 60 к.с., 

25-60 к.с.

  1. Тесен трактор / овощарски тракториСерията тесни трактори с ширина под 1,3 м са особено подходящи за използване в овощни градини. Дизеловият двигател с естествено пълнене произвежда висока мощност при нисък разход на гориво. 
  2. Специализираните ни трактори са подходящи и за лозаро-овощарство. Те са  компактни и мощни за да могат да се справят с множеството задачи в
  3. тесните пространства.
 

Тесен трактор / овощарски тракторСерията тесни трактори с компактен дизайн са създадени специално за работа в овощни градини. 4-цилиндровият дизелов двигател с двустепенно паралелно турбо разполага с висока мощност с по-малко вибрации и разход на гориво. Сравнително компактните им размери позволяват да се използва за различни дейности в овощните градини. Кабината позволява извършването на необходимите пръскания. Оператора  се чувства в безопасност.

  1. 50-65HPТесен трактор / трактор подходящ за овощари, лозари и зеленчукопроизводители 
  2.  
  3. Серията тесни трактори са проектирани за лесен достъп под ниско висящи клони на дървета за извършване на овощна градина или земеделска работа. 16F/8R предавки предлагат широк диапазон на скоростта за различни. Всички двигатели имат достатъчен работен обем, който осигурява стабилна мощност при тежки работни условия. 
  4. Капацитетът на повдигане на 3-точковата навесна система е силен около 700 до 1000 кг в зависимост от версията. Има една двойна и една еденична хидравлична бърза връзка за инвентар.
  5. Има възможност за добавяне на бутилка за въздух за използване на ремарке.