Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Овощарски трактор ТЕО554G

Овощарски трактор ТЕО504G 50 к.с.

Овощарски трактор ТЕО554G в помощ овощарите. Изключително надежден 55 к.с. с цени започващи от 20 654 лева без ДДС. Това са му характреристиките.

Спецификации

Модел (без ROPS)ТЕО504GТЕО554GТЕО654G
Тип двигател4 цилиндров дизелов двигател с атмосферно пълнене4 цилиндров дизелов двигател с турбокомпресор
Номинален двигател HP (kW)36,8 (50)40,5 (55)47,7 (65)
Обороти на двигателя (rpm)22002300
Съединител на колаДвойно действие
Предавки16F/8R
Диапазон на скоростта (км/ч)0,44-33,48
СпирачкаМокър, диск
Заден ВОМ (rpm)540/1000
Капацитет на повдигане (точка на завъртане) (kN)≥12,7
Хидравличен мултипликатор (комплект)1 или 2
Размери (Д*Ш*В) (mm)3080*1380*1260
Междуосие (mm)1740 г
Пътен просвет (мм)250
Следа на колелата (F/R) (mm)4,8±0,2
Мин. радиус на завиване (m)1000/1000-1200
Гума (F/R)6.00-12/13.2-16
Мин. работна маса (кг)1570 г1600
Овощарски трактор ТЕО554G 55 к.с.

Това е идеален Трактор за кайсиева градина: Ефективност и грижа за насажденията с ТЕО554G

Кайсиевите градини изискват специфични грижи и поддръжка, които включват обработка на почвата, пръскане, косене и транспортиране на реколта. За да се осигури оптимална продуктивност и здраве на насажденията, фермерите разчитат на специализирани трактори, проектирани да отговорят на нуждите на кайсиевите градини. Тези трактори предлагат комбинация от компактност, маневреност и мощност, което ги прави идеални за работа в тесни междуредия и различни земеделски условия.

Характеристики на тракторите за кайсиева градина

  1. Компактен дизайн: Тракторите, предназначени за кайсиеви градини, са компактни и лесно се движат между редовете на дърветата, без да причиняват повреди на насажденията. Техният малък размер позволява ефективно използване на пространството в градината.
  2. Висока маневреност: Тези трактори имат малък радиус на завиване, което е особено важно при работа в тесни и ограничени пространства. Това им позволява лесно да маневрират около дърветата и другите препятствия.
  3. Мощност и производителност: Въпреки компактния си размер, тракторите за кайсиева градина са оборудвани с мощни двигатели, които осигуряват достатъчна сила за извършване на различни задачи, като оран, пръскане и товарене.
  4. Удобство и ергономичност: Кабините на тези трактори са проектирани с оглед на удобството на оператора. Те предлагат комфортни седалки, лесен достъп до контролите и отлична видимост, което намалява умората при дълги работни часове.
  5. Съвместимост с прикачни устройства: Тракторите за кайсиева градина са съвместими с разнообразие от прикачни устройства, което ги прави многофункционални и способни да изпълняват различни земеделски операции.

Предимства на тракторите за кайсиева градина

  1. Ефективност: Специализираните трактори значително повишават ефективността на работа в кайсиевите градини. Те позволяват бързо и лесно изпълнение на различни задачи, като по този начин пестят време и усилия на фермерите.
  2. Грижа за насажденията: Компактният дизайн и висока маневреност на тези трактори минимизират риска от повреди на дърветата и плодовете, осигурявайки по-добра грижа за насажденията.
  3. Икономичност: Тракторите за кайсиева градина са икономични по отношение на разходите за гориво и поддръжка. Тяхната дълготрайност и надеждност допълнително намаляват оперативните разходи.
  4. Многофункционалност: С възможността да използват различни прикачни устройства, тези трактори могат да изпълняват множество функции, което ги прави изключително гъвкави и полезни за фермерите.

Приложения на тракторите в кайсиева градина

  1. Обработка на почвата: Тракторите се използват за оран и други почвени обработки, които са необходими за подготовката на земята за засаждане и поддръжка на насажденията.
  2. Пръскане: Тракторите, оборудвани с пръскачки, осигуряват ефективно разпределение на пестициди и други препарати, необходими за защита на кайсиевите дървета от вредители и болести.
  3. Косене: С помощта на косачки, прикачени към тракторите, фермерите могат лесно да поддържат тревата между редовете на дърветата, което е важно за контрол на плевелите и поддържане на чистотата в градината.
  4. Товарене и транспортиране: Тракторите са полезни за товарене и транспортиране на реколта, дървесина и други материали в и извън градината.

Заключение

Тракторите за кайсиева градина са незаменим инструмент за всеки фермер, който се занимава с отглеждането на кайсии. Те предоставят необходимата гъвкавост, ефективност и грижа за насажденията, което допринася за успешното управление на градината и високите добиви. С тяхната помощ, фермерите могат да оптимизират своите операции и да постигнат по-добри резултати в отглеждането на кайсии.