Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Овощарски трактор ТЕО654G

Овощарски трактор ТЕО654G

Овощарски трактор ТЕО654G в помощ овощарите и най-мощен в тази серия. Изключително надежден 65 к.с. с цени започващи от 21 528 лева без ДДС. Това са му характреристиките.

Спецификации

Модел (без ROPS)ESG504GESG554GESG654G
Тип двигател4 цилиндров дизелов двигател с атмосферно пълнене4 цилиндров дизелов двигател с турбокомпресор
Номинален двигател HP (kW)36,8 (50)40,5 (55)47,7 (65)
Обороти на двигателя (rpm)22002300
Съединител на колаДвойно действие
Предавки16F/8R
Диапазон на скоростта (км/ч)0,44-33,48
СпирачкаМокър, диск
Заден ВОМ (rpm)540/1000
Капацитет на повдигане (точка на завъртане) (kN)≥12,7
Хидравличен мултипликатор (комплект)1 или 2
Размери (Д*Ш*В) (mm)3080*1380*1260
Междуосие (mm)1740 г
Пътен просвет (мм)250
Следа на колелата (F/R) (mm)4,8±0,2
Мин. радиус на завиване (m)1000/1000-1200
Гума (F/R)6.00-12/13.2-16
Мин. работна маса (кг)1570 г1600
Овощарски трактор ТЕО654G 65 к.с.

Трактори Тео модел ТЕО654G – Незаменими помощници в ябълковите насаждения

В съвременното земеделие, където ефективността и качеството са от първостепенно значение, тракторите играят решаваща роля. Марката ТЕО се утвърди като надежден партньор на фермерите, предлагащ висококачествени и многофункционални трактори, които са идеални за работа в ябълкови насаждения. Тракторите ТЕО комбинират мощност, маневреност и иновации, предоставяйки всичко необходимо за успешното управление на ябълкови градини.

Характеристики на тракторите ТЕО за ябълкови насаждения

  1. Компактни размери и маневреност: Тракторите ТЕО са проектирани да бъдат компактни и лесно управляеми, което им позволява да се движат свободно между редовете на ябълковите дървета. Техният малък радиус на завиване е идеален за тесните пространства в овощните градини.
  2. Мощни и икономични двигатели: Оборудвани с модерни двигатели, тракторите ТЕО предоставят необходимата мощност за изпълнение на разнообразни задачи, като същевременно са икономични по отношение на горивото и отговарят на съвременните екологични стандарти.
  3. Висока функционалност: Тракторите ТЕО могат да работят с широка гама от прикачни устройства, което ги прави изключително многофункционални. Това включва пръскачки, косачки, плугове и ремаркета, които са необходими за различни операции в ябълковите насаждения.
  4. Удобство и ергономичност: Кабините на тракторите ТЕО са проектирани с оглед на комфорта на оператора. Те разполагат с удобни седалки, лесни за използване контроли и отлична видимост, което намалява умората и повишава продуктивността.
  5. Здравина и надеждност: Изработени от висококачествени материали, тракторите ТЕО са изключително здрави и надеждни, което гарантира дълъг експлоатационен живот и минимални разходи за поддръжка.

Приложения на тракторите ТЕО в ябълковите насаждения

  1. Пръскане на дърветата: Една от основните задачи в ябълковите насаждения е пръскането на дърветата с пестициди и други препарати. Тракторите ТЕО, оборудвани с пръскачки, осигуряват равномерно и ефективно разпределение на препаратите, което е от съществено значение за здравето на насажденията.
  2. Обработка на почвата: Оранта и другите почвени обработки са важни за поддържането на плодородността на почвата. Тракторите ТЕО могат да бъдат оборудвани с плугове и култиватори, които осигуряват качествена обработка на почвата между редовете на дърветата.
  3. Косене на тревата: Поддръжката на тревата между редовете на ябълковите дървета е важна за предотвратяване на плевелите и поддържане на чистотата в градината. С косачките, прикачени към тракторите ТЕО, фермерите могат лесно и бързо да косат тревата.
  4. Товарене и транспортиране: С ремаркетата, прикачени към тракторите, фермерите могат да транспортират реколтата от ябълки, както и други материали и инструменти, необходими за поддръжката на градината.
  5. Зимни дейности: В зимния период тракторите ТЕО могат да бъдат използвани за почистване на снега и поддръжка на пътищата в градините, като по този начин осигуряват достъп и безопасност.

Заключение

Тракторите ТЕО са незаменими помощници в ябълковите насаждения, предоставяйки необходимата гъвкавост, ефективност и надеждност. Със своите компактни размери, мощност и многофункционалност, те са идеалното решение за фермерите, които искат да оптимизират своите операции и да се грижат за здравето и продуктивността на своите ябълкови градини. Независимо дали става въпрос за пръскане, обработка на почвата, косене или транспортиране, тракторите ТЕО са винаги готови да помогнат.