Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Прикачен инвентар

Прикачен инвентар ТЕО
Прикачен инвентар ТЕО

Прикачен инвентар за различни машини. Ние Ви предлагаме голямо разнообразие от прикачен инвентар: Пръскачки, Косачки, Торачки и Тороразпръсквачки, Сеносъбирачи, Сламопреси, Мулчери и Шредери, Картофовадачки, Картофосадачки, Зърнотоварачи, Дискови брани, Култиватори, Сеялки, Плугове, Ремаркета и други. Също така може да откриете Доилни агрегати, както и Части за доилни агрегати, Кардани, Сезал, Акумулатори за трактори, Масла за селскостопански машини, Гуми за трактори, комбайни и прикачен инвентар, Водни помпи, Стартери, Хидравлични цилиндри, Гарнитури за двигатели, Радиатори, Зъбни колела, Лемежи, Ножчета, Палци, Пружини, Браздири и много други резервни части и консумативи.

Пръскачки

Самоходните пръскачки са много по-скъпи, но могат да обработват големи площи с култури. Самоходни пръскачки на ТЕО са идеално средство за пръскане на различни култури с хербициди, инсектициди и други течни химикали. Те са предназначени за най-различни потребители – от фермери, отглеждащи различни култури с многобройни изисквания към технологията за пръскане, до фирми предлагащи като услуга интензивно пръскане на големи площи.   Самоходни пръскачки на Трактори Тео са идеално средство за пръскане на различни култури с хербициди, инсектициди и други течни химикали. Пръскачки гарантират лесно управление, висока скорост на работа, гладко возене и повишен комфорт за оператора.   

Косачки

Качеството на съвременните косачки позволява при съответните грижи, те да работят достатъчно дълго време. Но въпреки това необходимостта от нови и усъвършенствани модели постоянно расте. И за това има няколко основателни причини.

Торачки

Тракторните торачки са задължителен селскостопански инвентар за всяко едно земеделско стопанство. С тяхна помощ ще завишите значително добивите и ще подобрите качеството на продукцията. Най-важните характеристики на една тороразпръскваща машина са обема на съда и работната ширина. Предлагаме широка гама както еднодискови торачки, така и двудискови тороразпръсквачки.

Сеносъбирачи

Роторните сенообръщачи или сеноразхвърлячи TEO са с доказана стабилност и най-добро качество на сеноразхвърляне. Малкия размер на роторите отлично напасва при работа в наклонени терени, а формата на пружините гарантира предпазване на фуража. Валовия сенообръщач е търсен и използван при необходимост от повдигане и обръщане при влажна растителна маса.

Сеносъбирачите, които предлагме могат да се разграничат в няколко разновидности: навесни и прикачни сеносъбирачи с органи тип “слънца”, прикачни V-образни събирачи и роторни сеносъбирачи. Навесните и прикачни сеносъбирачи са най-разпространени в конвенционалното събиране на окосен маса. Те са достъпна цена и не изискват сложна поддръжка. Прикачните V-образни сеносъбирачи са предпочитани за средните стопанства, които търсят сеносбирачи с широк работен захват до 4 до 9 метра с изискване за по-ниска теглитела мощност на машината. Роторните сеносъбирачи се наложиха през годините сред земеделци, които търсят възможност на за бързо и качествено сеносъбиране. Тук модификациите са: навесни или прикачни, с един или два ротора, за централно или странично сеносъбиране.