Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Софтуер за автономни трактори

Налични за трактори

Софтуер за автономни трактори започна да разработва нашия екип. Изведете управлението на вашата ферма на следващото ниво с нашия земеделски софтуер.

Персонализираното решение за всяка ферма

Със селскостопанския софтуер на ТЕО можете да управлявате целия си земеделски бизнес, като използвате само една система. Независимо дали това са дронове или автономни трактори. Ние предлагаме обширни решения за управление на ферми, отглеждане на култури, прецизно земеделие и управление на автопарк – изберете само това, от което се нуждаете за вашата ферма.
Нашият полеви каталог и много от основните ни функции са достъпни безплатно. Предлагаме и платени компоненти, които можете да използвате в зависимост от вашите специфични нужди. Можете да се абонирате и да анулирате тези компоненти всеки месец. Цените се изчисляват на хектар.

Можете да използвате нашия полеви каталог и набор от други функции безплатно както и Софтуер за автономни трактори. Нашият полеви каталог ви казва всичко, което трябва да знаете за вашите полета, включително обобщена многогодишна реколта и завършени дейности, в един изглед.

Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате безплатно в 365FarmNet и да откриете нашия безплатен основен пакет, който включва кръстосано съвместима документация, карта на фермата, функция за планиране, основни прогнози за времето и различни приложения. Това е идеалният начин да започнете с цифровото земеделие.

Безплатният основен пакет ви дава всичко необходимо, за да започнете вашето интелигентно земеделие.

Използвайте нашия земеделски софтуер, за да увеличите добивите си, да наблюдавате разходите, да намалите работните часове и да спестите ресурси.

Общо управление на реколтата и основните данни
Управлявайте вашата ферма, машини, служители, ниви, торове, растителни защитни средства, семена и цени.

Интерактивен календар
Планирайте и управлявайте вашето време и работни поръчки само с няколко кликвания.