Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Супермощни трактори

Супермощни трактори

Изразът “супермощни трактори” се използва, за да се опишат трактори, които разполагат с изключително висока мощност и са предназначени за тежки и продуктивни земеделски и индустриални задачи. Тези трактори обикновено предлагат мощности от няколко стотин киловата (к.с.) и нагоре, като понякога могат да достигнат и над 500 к.с. Те се използват в големи земеделски стопанства, агробизнес, строителство и други области, които изискват висока производителност и ефективност.

Ето някои от характеристиките, които често се свързват с супермощните трактори:

 1. Висока Мощност:
  • Супермощните трактори разполагат с изключително висока мощност, която им позволява да изпълняват тежки и продуктивни задачи.
 2. Големи Размери и Тегло:
  • Те обикновено имат по-големи размери и тегло, което ги прави стабилни и подходящи за работа с тежки прикачни инструменти.
 3. Професионални и Индустриални Приложения:
  • Тези трактори са предназначени за професионални и индустриални приложения като обработка на почвата, сеене, жетва, превоз на товари и строителство.
 4. Специализирани Технологии:
  • Често са оборудвани със специализирани технологии и системи за управление, които повишават точността и ефективността на работата.
 5. Автоматизация и Комфорт:
  • Много от супермощните трактори предлагат автоматизирани системи и висок клас комфорт за оператора, включително модерни кабини, климатик, и ергономични управляващи системи.
 6. Маневреност и Гъвкавост:
  • Въпреки големите размери, те са проектирани да бъдат маневрени и гъвкави за работа в различни условия.

Супермощните трактори са част от напредъка в селскостопанската техника, като предоставят средство за увеличаване на производителността и ефективността в големите и интензивни селскостопански предприятия.