Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Трактори втора ръка

Употребявани

Трактори втора ръка в България е доста трудно да избереш. Естетсвено стои въпроса дали нов или втора ръка? Трактори ТЕО премахва притеснението от това да дали като получите нов блестящ, красив трактор той ще е правилният за Вас. Дали ще има необходимото качество и гаранция? Има случаи, когато стария трактор е на 10 моточаса и е произведен преди 2 месеца. Това трябва ли да ви плаши ако този трактор има и 2 години оставаща гаранция? Обадете се да Ви предложим такива машини оставете ние да организираме покупката на Вашия стар нов трактор.

Всъщност трактори втора ръка не означава, че освен всички звънци и свирки нищо друго не е както трябва.

Но наистина ли имате нужда от всички тези звънци и свирки? Всъщност имате ли нужда от нов трактор изобщо? Може ли употребяван модел да бъде също толкова добър и надежден, като същевременно ви спестява купища пари? От друга страна, какво се случва, ако закупите грешния употребяван трактор? Може да спестите пари, но може да се окажете със скъп лимон, който прекарва повече време извън работа, отколкото да ви носи пари?

Ново срещу старо?

Това е въпрос, който всички бъдещи купувачи на трактори трябва да си зададат. И отговорът не е еднозначен. Независимо дали са нови или използвани, винаги има рискове и несигурност, но доброто проучване и познаването на собствените ви нужди могат да подобрят шансовете.

НОВ срещу ИЗПОЛЗВАН

ЦЕНА

НОВО: Новите трактори струват повече, но са по-надеждни. Това не важи обаче за предложения от стари трактори, които всъщност не са ползвани и са на няколко месеца. Освен това обикновено има по-атрактивни сделки за продажба и пакетни оферти, отколкото при употребявани трактори. По същия начин, с настоящите ниски лихвени проценти по заеми в България, новите трактори често идват с привлекателни възможности за финансиране с ниски лихви. Подобно на автомобилите, ако обръщате всяка година или две, спадът на цените няма да е толкова болезнен. Освен това добавките като чанта за носене и товарач отпред могат да струват по-малко, когато се купуват като част от пакет.

ИЗПОЛЗВАНИ: Най-голямото предимство е, че са по-евтини. Купувайте разумно и може да няма рязък спад на стойността при препродажба по-късно.

Страхотни оферти също често се предлагат за заменени по-късни модели. Плюс това, тъй като повечето производители на трактори са разположени в чужбина, закупуването на използвани обикновено връща парите обратно в австралийската икономика. А със спестените пари можете да закупите инструменти/добавки.

ГАРАНЦИЯ

НОВО: Нов трактор се предлага с гаранция от търговеца, която обикновено покрива разходите за труд при искове, което дава спокойствие.

Някои компании предлагат разширени гаранции или „планове за защита на клиентите“, които покриват части и труд за нови трактори извън стандартната гаранция. Разбира се, това допълнително спокойствие си има цена. И накрая, винаги проверявайте за „задължения на собственика“ и изключения, като например разходите за транспортиране на трактор до сервиз за ремонт.