Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Трактори за градината

Трактори за градината, а всъщност някои хора ги колекционират като карти с футболисти. Да наистина други колекционират комикси. А някои събират трактори за трева и градина. Най-популярният трактор за фермерите в България е мини тракторът за селското стопанство. В днешно време в селското стопанство има тенденция за мини трактори. Особено за изпълнение на различни междукултурни задачи. В тази статия сме изброили един от най-добрите мини трактори, налични в България.

Сред тях е Българският трактор ТЕО

Най-добрите селскостопански превозни средства в България за работа с малък обем труд и земеделска земя се наричат ​​минитрактори. За съжаление поради политиката на МЗ малките стопанства изчезват. На тяхно място идват производители на субсидирано зърно за износ към трети страни. Никой не може да обясни защо трябва да подпомагаме изхранването на Испания или Франция, но такава е политиката в ЕС.

С помощта на мини трактори фермерите могат лесно да изпълняват задачите си във ферма.

 Полевото представяне на тези малки трактори е несравнимо, повишавайки добивите на фермера. И така, за да помогнем на фермерите да изберат правилните трактори Трактори ТЕО са тук. Ние ще говорим за едни от най-ефективните земеделски мини трактора в България. Техния външен вид и елегантност са привлекателни и готини. Минитракторите са специално създаден за разнообразие при обработката на площи с плодове и зеленчуци, включително картофи, лук, череши, ябълки. Поради малкия си размер техните минитрактори стават все по-популярни сред индийските фермери. 

Тънкият и стилен ТЕО е един от най-добрите на пазара.

Кормилната система, потопените в масло спирачки и плъзгащата се мрежеста трансмисия са основните му опции. За българските фермери цената на минитрактора TEO е доста достъпна.