Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Трактори янмар

Трактори янмар

Трактори Янмар или Трактори ТЕО, какво да изберем? Кое е по-добро за Вас пългарската търговска марка трактори ТЕО в сътрудничество с най-добрия и най-стар китайски производител или Японски Трактори Янмар. В света на селското стопанство и земеделието, изборът на правилния трактор е от съществено значение за успешната експлоатация на фермата. Един от важните въпроси, пред които се изправят стопаните, е дали да изберат китайски или японски трактори. В тази статия ще разгледаме предимствата и недостатъците на двете категории трактори, което ще Ви помогне като земеделците да вземете по-информирано решение.

Всичко много прилича на два продукта често срещани в България.

Това са електрическите автомобили Тесла продавани в България са произведени в Шанхай. В същото време най-известната марка телефони Apple изцяло се прави в Китай. Дали тези продукти са по-добри от тези произведени в Германия е въпрос на усещане и лична преценка.

Какво знаем за Японските Трактори Янмар:

Предимства:

 1. Надеждност и Качество:
  Японските трактори, произведени от компании като Kubota, Yanmar и Iseki, са известни с високото си качество и надеждност. Те се произвеждат с използването на висококачествени материали и технологии.
 2. Технологични Иновации:
  Японските производители са пионери в интегрирането на съвременни технологии в тракторите си. Това включва автоматизирани системи, GPS навигация и други иновации. Те управлението и повишават ефективността на работата.
 3. Дълъг Живот и Резервни Части:
  Японските трактори са известни с дълъг експлоатационен живот. Резервните части са обикновено лесно достъпни. Това прави обслужването и поддръжката по-удобни за собствениците.

Недостатъци:

 1. По-Висока Цена:
  Японските трактори обикновено имат доста по-висока цена в сравнение с конкурентните китайски модели.
 2. Ограничен Избор:
  Поради по-ограничения брой японски производители, понякога може да се сблъскате с по-ограничен избор от модели.
 3. Изключително бавна доставка на съответните поръчани модели.
  През последните години доставката на някои модели се бавеше повече от година.

Предимства на Трактори ТЕО, които имат за основа китайски модели:

Предимства:

 1. Икономичност:
  Китайските трактори обикновено предлагат доста по-достъпни цени. Това ги прави атрактивни за малки и средни ферми с ограничен бюджет.
 2. Разнообразие от Марки и Модели:
  Ние в трактори ТЕО предлагаме голямо разнообразие от трактори. Можете да избирате от 35 к.с. до 320 к.с. Това дава възможност на земеделците да избират от нашите различни модели и те да отговаря на Вашите нужди.
 3. Изключителна бърза доставка:
  Моделите, които не поддържаме на склад могат да бъдат доставени в рамките на 10 дни.
 4. Много упростен трактор с минимално количество електоника:
  Това предоставя възможност да намалите възможните причини за дефект.

Недостатъци:

 1. Качество и Надеждност:
  Въпреки значителните подобрения през последните години, все нашите трактори не може да се равняват на японските в отношение на степента на качество. От своя страна надеждността на нашите трактори е на изключително високо ниво.
 2. Ограничена Технологична Интеграция:
  Трактори ТЕО не предлагат толкова интегрирани технологични функции като японските. Като компенсация имаме богата гама от прикачен инвентар, който е напълно интегриран с тракторите ни.

Изборът между трактори ТЕО с китайска основа и японските трактори зависи от конкретните нужди и бюджет на земеделската стопанство.

Японските трактори са свързани с високо качество и надеждност и изключително висока цена. Нашите трактори предлагат икономични решения с изключително широк избор от модели. Важно е Вие да направят грижливо сравнение. Моля Ви преценете конкретните изисквания и условия на Вашата ферма, преди да вземето окончателно решение.

Трактори Янмар
Трактори Янмар