Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Трактор кубота

Трактор кубота

Трактор Кубота или трактор ТЕО да изберем. Кой трактор е с по-добри характеристики. И двата трактора са незаменим помощник за всеки земеделски стопанин. Когато става въпрос за надеждни и иновативни трактори, марката Kubota непрекъснато се издига като лидер в индустрията на земеделието.

В същото време нашият трактор ТЕО има много добри характеристики.

Кубота имат повече от век опит в създаването на технологично напреднали селскостопански машини. Нашите трактори Тео са в сътрудничество с най-старата и най-голяма фабрика в Китай с опит от повеме от 50 години. Тракторите Кубота предлагат не само високо качество, но и интелигентни решения, отговарящи на разнообразните нужди на земеделците. Професионалистите от трактори Тео също работим в областта на навигационните системи и иновациите повече от 20 години.

В тази статия ще разгледаме ключовите характеристики и предимства на тракторите Кубота и траактори ТЕО.

Целта ни е да Ви предоставим информация за да имате избор между най-доброто на пазара. Вие ще можете да използвате Вашия нов трактор за множество земеделски дейности.

Технологични Иновации:

Тракторите Кубота са известни с интегрирането на последните технологични иновации в своя дизайн. Модели като Kubota M7 и Kubota M8 включват автоматизирани системи за управление, GPS навигация и ефективни технологии за икономия на гориво. Това не само подобрява работната продуктивност, но и намалява общите разходи за експлоатация на трактора. В момента имаме на склад и трактори ТЕО с навигационни системи в България.

Ергономичен Дизайн:

Кубота съчетава функционалност и комфорт в своите трактори. Те предоставят на операторите удобство и лесно управление. Ергономичният дизайн на кабината включва интуитивен контролен панел. Вие имате регулируеми седалки и отлична видимост. Това Ви осигурява комфорт при дълги работни часове. При трактори ТЕО всички тези функционалности са стандартно оборудване.

Двигатели с Висока Ефективност:

Тракторите Кубота са оборудвани със силни и ефективни двигатели. Те осигуряват необходимата мощност за различни земеделски операции. Съчетавайки мощност и икономичност, тези трактори осигуряват висока производителност при минимален разход на гориво. При трактори ТЕО използваме двигатели Перкинс, които не отстъпват толкова много от двигателите на Кубота. Лесни са за обслужване и можете да купите резервни части на всякъде в България.

Разнообразие от Модели и Размери:

Кубота предлага разнообразие от трактори, подходящи за всеки тип земеделска дейност. Независимо дали сте фермер с малка обработваема площ или голямо стопанство, има модел, отговарящ на вашите конкретни изисквания. Ние от Трактори ТЕО разполагаме с модели от 35 к.с. до 320 к.с. Поддържаме на склад поне 10 модела, които можете да тествате.

Интегрирана Система за Поддръжка:

Кубота осигурява изчерпателна система за поддръжка и сервиз. Те гарантират, че тракторите им работят с максимална ефективност през целия им живот. Отличната наличност на резервни части и квалифицираният сервизен персонал правят техните трактори предпочитан избор за мнозина. При трактори ТЕО ние сме изградили сервицни центрове в по-голяма част от България. Можете да разчитате на перфектен сервиз от професионалисти.

Екологична Отговорност:

Серията трактори Кубота също така се отличава със своето ангажиране към екологична отговорност. С по-ниски емисии и иновативни решения за опазване на околната среда, Кубота активно участва в създаването на устойчива и модерна земеделска индустрия. Трактори ТЕО също предлагат трактори STAGE V, които отговарят на последните изисквания на ЕС в областта на екологията.

Тракторите Кубота и тракторите ТЕО са добър избор за селските стопанства.

И двете търговски марки не само предлагат висококачествени и надеждни машини, но и внасят иновации и технологичен напредък във всяка земеделска дейност. Със своя фокус върху ефективността, устойчивостта и удобството те са лидери на пазара. Тракторите Кубота остават предпочитан избор за земеделци по целия свят, но съотношението цена качество е на страната на трактори ТЕО.

Трактор кубота
Трактор кубота