Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Употребявани трактори

Употребявани трактори

Употребявани трактори или нови трактори да си купите това е много честа диелема. Много често новите трактори даже са по-евтини от употрубяваните трактори. Всичко зависи от количеството електроника по машината. Може да се окаже, че новият трактор наистина се продава при по-изгодни условия.

При избора на употребяван трактор е важно да се обърне внимание на няколко ключови фактора.

Pа да си гарантирате, че машината отговаря на нуждите и е в добро състояние следвайте няколко прости правила. Ето някои от въпросите и факторите, които трябва да се обмислят при закупуване на употребяван трактор:

  1. Състояние на трактора: Проверете общото състояние на трактора, включително двигателя, трансмисията, хидравличната система, електрическата система и други важни компоненти. Ако е възможно, направете тестове на местността.

  1. Наработени часове: Броят наработени часове на трактора може да даде представа за това колко е бил използван. По-малък брой наработени часове обикновено означава по-малко износване.

  1. Сервизна история: При всяка марка Употребявани трактори питайте за сервизната история на трактора. Знаят ли се правени ремонти или подмяни на части? Редовната поддръжка е важен фактор за дълготрайната издръжливост на машината.

  1. Прикачен инвентар: Ако тракторът вече е оборудван с прикачен инвентар, проверете състоянието му и дали отговаря на вашите нужди.

  1. Тип на терена: В зависимост от типа земеделска дейност, за която ще използвате трактора, уверете се, че той е подходящ за работа в съответния терен.

  1. Марка и модел: Някои марки и модели са по-известни със своята надеждност и издръжливост. Разгледайте отзиви и оценки за конкретните марки и модели, преди да вземете решение.

  1. Цена и бюджет: Задайте си бюджет и сравнете цените на различните предложения на пазара. Вземете предвид не само цената на трактора, но и бъдещите разходи за поддръжка и експлоатация.

  1. Доставчик: Ако покупате от частно лице, проверете личната репутация и надеждност на продавача. Ако закупувате от дилър или фирма, уверете се, че те са утвърдени и предоставят гаранции.

Предварителното изследване и добре обмисленото вземане на решение са ключови за успешната покупка на употребяван трактор.

Употребявани трактори
Употребявани трактори