Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

ХИДРАВЛИКА ЗА ТРАКТОРИ

Хидравлики за трактор

ХИДРАВЛИКА ЗА ТРАКТОРИ от Трактори ТЕО. Ние сме СПЕЦИАЛИСТ ПО ХИДРАВЛИКА. Доставяме хидравлични компоненти, които ви поставят на безопасната страна (чрез свързване).

Ние искаме да предоставим на нашите клиенти възможно най-добрите съвети. За тях и нас е важно те да съответстват на текущото състояние на техниката. Те са резултат от много години опити и тестове. Тъй като индивидуалните работни условия влияят върху използването на маркуча, информацията в тази статия може да се използва само като грубо ръководство. В отделни случаи е отговорност на клиента да провери условията на работа, по-специално дали посочените критерии за качество на нашите продукти са достатъчни за предназначението.

Нашите специализирани инженери са на разположение за обсъждане на трудни въпроси.

Използването на продуктите е извън нашия контрол и е отговорност единствено на потребителя. Разбира се, ние гарантираме перфектното качество на нашите продукти в съответствие с нашите общи условия за продажба.

Маркучите при ХИДРАВЛИКА ЗА ТРАКТОРИ имат решаващи функционални задачи, тъй като в допълнение към предаването на енергия чрез течност (хидравлично масло), те почти винаги са изложени на движения. При избора на такива маркучи първо трябва да се вземе предвид действителното максимално натоварване под налягане, което ще възникне. Особено в хидравлични системи с периодични налягания, причинени само от процеса на превключване 

 В много случаи се приема само налягането, произтичащо от настройката на вградения предпазен клапан. Това, което често се пренебрегва, е, че времето за реакция на такива компоненти все още е много дълго в сравнение с краткотрайните и често високочестотни пикове на налягането, чиито много причини може да се приеме, че са известни.

Маркучът и фитингите трябва да пасват заедно по функционален начин.

  • Маркучите не трябва да имат никакви дефекти