Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Чопър за трактор

Чопър за трактори

Чопър за трактор ТЕО можете да закупите от нас. Предният набор от дискове изрязват тревата и плевелите успоредно на фланговете на насипа и ги насочва в редове. Ъгълът на дисковете е регулируем (+/-20°). Средната двойка дискове хваща почва и я разбърква интензивно.

Следващата двойка дискове улавя почвата и я смесва интензивно.

Никакъв материал не попада върху реда през захващащите дискове. Регулируемият по височина тръбен валяк (тръбен валяк или STS валяк) контролира работната дълбочина на дисковете и подравнява почвата.

От 2023 г. в гамата е включена брана, която подравнява почвата зад ролките и разпределя още по-добре органичния материал.

Култивиране на почвата: Върхът на гъши инструмента с ширина 400, 450 или 500 mm подрязва почвата. Листовата пружина може да отклонява камъни във всички посоки. Като алтернатива на точката на инструмента имаме двоен диск елемент, който може да се монтира за големи количества слама или силно заразяване с плевели. Почвообработващите инструменти могат да се регулират по интензитет
независимо от дисковете. От нас можете да купите Чопър за трактор с най-добро съотношение качество и цена.

Ние сме Трактори ТЕО – общност от инженери, фермери, овощари и машиностроители, които решават типични проблеми в селското стопанство и
овощарство.
Ще се радваме да помогнем! Допълнителна информацияможете да намерите на сайта ни раздел