Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Трактори във Варна

Трактори във Варна

Трактори във Варна можете да откриете в нашето представителство TEO в града. Тук можете да намерите огромен избор на нови и употребявани трактори. Поддържаме постоянна наличност на оригинални резервни части. Възможност за доставка на спешни заявки от партньорите ни за 48 часа.

Финансиране на Трактори.

Разнообразни форми на финансиране. Предлагаме финансов лизинг или заем. Съобразяваме го с Вашите индивидуални нужди.

Трактори във Варна
Трактори във Варна

Магазин за трактори във Варна

Основните видове трактори които предлагаме във Варна  се използват за нуждите на земеделието. Имаме за животновъдството, овощарството и лозарството са следните и са следните видове:

  • Малогабаритни трактори (от 15 до 40 к.с.). Това са предимно тези, които се използват масово в малките стопанства.
  • Среден клас трактори (от 40 до 80 к.с.). Това са предимно нови модели ТЕО. Голяма част, от тях могат да бъдат  закупени по европейски програми със субсидии. Това са ПРСР 2007 – 2013 и ПРСР 2014 – 2020. Тези трактори се използват главно в овощарството, лозарството и зеленчукопроизводството.
  • Универсални трактори (от 80 до 130 к.с.). Това са най-разпространеният вид трактори ТЕО в България.
  • Големи трактори (от 130 до 300 к.с.). Това са тракторите ТЕО, които се използват главно в зърнопроизводството.
  • Много големи трактори (от 300 до 625 к.с.). В тази категория влизат най-големите трактори ТЕО в индустрията, които се използват за интензивна обработка на много големи площи. За разлика от всички предходни категории, при тези трактори са налични системи с гумено-верижно задвижване на предния мост или и на двата задвижващи моста. 
  • Прикачен Инвентар