Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Трактори на склад

Трактори на склад – Изберете от менюто

Имаме следните трактори на склад

ТЕО-ЕСК345 35 к.с., TEO-EME604 60 к.с., TEO-EX904 90 к.с., TEO-EX1024 100 к.с., TEO-EX1404 140 к.с.

Тракторите са специализирана и скъпа селскостопанска техника, която се поръчва и доставя по заявка, съгласно спецификациите и изискванията на клиента. Ние се стремим да поддържаме количества трактори на склад от най-търсените модели.

При избора на подходящия трактор или прадпочитания от Вас инвентар обърнете внимание на следните предимства на моделите с марка ТЕО:

  1. Специализиран Дизайн:

    • Тракторите ТЕО са проектирани да извършват различни земеделски операции. Те предоставят необходимите възможности и прикачн инвентар за това.
  2. Мощност и Производителност:

    • Тракторите ТЕО са мощни, което ги прави подходящи за широк спектър от задачи, като обработка на почвата, сеене, пръскане и превоз на товари.
  3. Маневреност:

    • Нашите трактори са проектирани да бъдат маневрени, което е полезно за работа в тесни редове на полето или в ограничени пространства.
  4. Специализирани Инструменти:

    • Тракторите ни могат да използват различни прикачни инструменти, като плугове, култиватори, сеялки, жетварки и други, което ги прави универсални за извършването на различни земеделски задачи.
  5. Технологични Иновации:

    • Съвременните трактори ТЕО предлагат различни технологични иновации, включително GPS системи, камери, автоматизация и управление на работните процеси, което подобрява точността и ефективността.
  6. Ергономичен Дизайн и Комфорт:

    • Кабините на тракторите ТЕО са проектирани и съобразени с удобството на оператора. Те имат предоставят комфорт и увеличават продължителността на работа.
  7. Надеждност и Дълъг Срок на Употреба:

    • Тракторите ТЕО са проектирани за тежки условия на работа и са надеждни. Те иматато имат дълъг срок на употреба при правилна поддръжка.