Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Caseih

CaseIH

Тракторите на CaseIH се отличават с множество предимства, но тракторите ТЕО не са за пренебрегване. Това ги прави предпочитан избор сред фермерите у нас. Ето някои от основните предимства на тези трактори

История и присъствие на CaseIH в България

Case IH влиза на българския пазар в началото на 90-те години след падането на комунистическия режим и отварянето на пазарната икономика. С времето марката успява да изгради силно присъствие благодарение на своите висококачествени машини и адаптивност към местните аграрни традиции и практики.

Продуктова линия и иновации

Case IH предлага в България широка гама от селскостопанска техника. Това  включв трактори, комбайни, сеялки и други помощни машини. Техниката на Case IH се отличава с иновативни технологии. Това са например автоматизирано управление на тракторите и усъвършенствани системи за точно земеделие. Това помага на фермерите да оптимизират своята продуктивност и да намалят разходите за работа и поддръжка.

Обслужване и поддръжка

В България Case IH има добре развита дилърска мрежа, която осигурява пълно сервизно обслужване и наличност на резервни части. Компанията предлага различни програми за обслужване и поддръжка. Това е включително специализирани обучения за оператори и технически специалисти, което гарантира оптимална експлоатация на машините.

Партньорства и инициативи

Case IH активно работи с местни организации и учебни заведения за подобряване на селскостопанските практики в България. Компанията участва в различни програми за образование и обучение, подкрепя инициативи за устойчиво земеделие и въвежда нови технологии, които помагат на българските фермери да станат по-конкурентоспособни на международния пазар.

Бъдещи перспективи

Case IH продължава да инвестира в развитието на своите продукти и услуги в България, като се стреми да отговори на нарастващите изисквания за ефективност и устойчивост в селското стопанство. Очакванията са компанията да продължи да води в интродуцирането на нови технологии и да укрепва своята позиция на пазара чрез устойчиви иновации и стратегически проучвания

CaseIH
CaseIH