Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Mалки трактори 4×4

MАЛКИ ТРАКТОРИ 4×4

Mалки трактори 4×4 незаменими за Вашето стопанство. Разнообразието от Малки трактори в България е осезаемо. Те се използват в различни селскостопански и градинарски дейности. Ние от Трактори Тео можем да Ви предложим незабравим помощник. Този тип трактори се използват и в други сфери, където е необходимо теглене, подпомагане на работата и обработка на почвата. Предимствата при тях са, че са компактни, маневрени и подходящи за по-малки обекти или ферми. Ето някои от областите, в които се използват малките трактори:

 

 1. Селскостопанско Стопанство:

 

  • Обработка на Почвата: Малките трактори се използват за оране, бране, сеитба и косене на по-малки парцели или градини.

  • Прикачване на Инструменти: Те могат да бъдат използвани с различни прикачни инструменти като челни товарачи, пръскачки, и вилици за теглене на материали.

 

  1. Градинарство:

 

  • Малките трактори са често използвани в градините за обработка на почвата, засаждане на растения, косене на тревата и други градинарски дейности.

 

 1. Обслужване на Паркове и Площадки:

 

  • За поддръжка на обществени места, като паркове и площадки, малките трактори са подходящи за косене на тревата, почистване и други подобни задачи.

 1. Комунални Услуги:

 

  • В градовете и населените места, малките трактори могат да бъдат използвани за различни комунални услуги. Тук са включително почистване на снег, поддръжка на пътища и тротоари и други.

 

 1. Ландшафтен Дизайн:

 

  • За ландшафтни архитекти и дизайнери, малките трактори са полезни за обработка и оформяне на терен. Това включва копаене на ями и изграждане на тераси.

 

 1. Фермерски Дейности на Малки Ферми:

 

  • В малки ферми, където не е необходимо голямо селскостопанско оборудване, малките трактори са идеални за редица дейности като косене, пълзене и превоз на материали.

 

 1. Горско Стопанство:

 

  • Малките трактори се използват и в горското стопанство за поддръжка на гори, преместване на дървесина и други дейности.

 

 1. Транспортни Дейности с Mалки трактори 4×4:

 

  • За транспортни нужди на къси разстояния, малките трактори с прикачен ремарке могат да бъдат използвани за превоз на материали.

Малките трактори са икономичен и удобен инструмент за работа в области, където по-големите машини може да бъдат трудни за маневриране или излишни за конкретните задачи.

Mалки трактори 4x4

 

Mалки трактори 4×4