Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Yanmar трактори

Yanmar

Yanmar трактори или трактори ТЕО.

История на Yanmar тракторите в България

Този японски производител на селскостопанска техника, влиза на българския пазар в края на 90-те години. Компанията е известна с иновациите си в областта на дизеловите двигатели и компактните трактори. Оттогава, Yanmar се утвърждава като надежден доставчик на висококачествена техника за малки и средни ферми в България. Това им помага да подобрят своята ефективност и продуктивност.

Технически характеристики и модели

Тракторите им се отличават с компактността си, икономичност на гориво и дълготрайност. Те са оборудвани с мощни и ефективни дизелови двигатели, което ги прави подходящи за различни видове земеделски дейности. Моделите варират от малки трактори, идеални за овощни градини и лозя, до по-големи и мощни машини. Те са подходящи за работа в по-големи земеделски стопанства.

Употреба на тракторите им в България

В България тракторите им са особено популярни сред малките и средните фермери заради своята адаптивност и възможност за използване в тесни и труднодостъпни места. Те са идеални за обработка на овощни градини, лозя и оранжерии, където тяхната маневреност и размери позволяват лесно манипулиране и минимално увреждане на растенията.

Обслужване и поддръжка на Yanmar трактори

Yanmar поддържа стабилна сервизна мрежа в България, която осигурява бърза и квалифицирана техническа поддръжка. Наличието на резервни части и квалифициран персонал гарантира, че тракторите могат бързо да бъдат възстановени и върнати в експлоатация, което е от съществено значение за поддържане на непрекъсната работа в земеделските стопанства.

Бъдеще на Yanmar тракторите в България

Прогнозите за бъдещето на Yanmar в България са много обещаващи. С нарастващия фокус към устойчиво и ефективно земеделие, очакванията са тракторите на Yanmar да продължат да играят ключова роля в модернизацията на малките и средни ферми. Новите модели, които компанията планира да представи, обещават по-голяма ефективни

Yanmar
Yanmar