Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Трактори във Велико Търново

Трактори във Велико Търново

Трактори във Велико Търново можете да откриете в нашето представителство TEO в града. Тук можете да намерите огромен избор на нови и употребявани трактори. Поддържаме постоянна наличност на оригинални резервни части. Възможност за доставка на спешни заявки от партньорите ни за 48 часа.

Ние предлагаме и Финансиране на изброните от Вас Трактори.

Трактори във Велико Търново
Трактори във Велико Търново

Ние може да Ви помогнем при избор на

  1. Кредити от Български банки: Вече много банки предлагат специализирани кредити за купуване на селскостопанска техника като трактори. Тези кредити обикновено имат сравнително ниски лихвени проценти и различни срокове за погасяване. Ние от Трактори ТЕО ще Ви ви помогнем при избора на банка за финансиране.
  2. Лизинг: Лизингът е популярна опция за финансиране на трактори. При лизинга, вие плащате месечни вноски за използване на трактора вместо да го закупите напълно. Този вид финансиране често е достъпен и за малки земеделски стопани. Основната схема е 15% първоначална вноска и 1% средно оскъпяване на финансирането, на все пак зависи от вида клиенти.
  3. Гаранционно финансиране: Ние като производители и дистрибутори предлагаме специални финансови програми за своите продукти, включително за нашите трактори. Тези програми обикновено включват ниски или нулеви лихвени проценти за определен период от време или други финансови стимули. Това зависи от съответните клиенти, които кандидаткват за това Финансиране
  4. Субсидии и грантове: В зависимост от текущите програми, съществуват възможности за субсидиране или предоставяне на грантове за покупка на селскостопанска техника, включително трактори. Тези програми се предоставеят от правителството или от европейски фондове за развитие. Ние ще Ви запознаем и ще Ви покажем как да се възползвате.
  5. Търговски кредити и отлагане на плащането: Като търговци на селскостопанска техника Ние от Трактори ТЕО е възможно да Ви предложим възможности за отлагане на плащането или специални търговски кредити за покупка на трактори. Тези програми обикновено имат специални условия и срокове за погасяване.

Във Велико Търново предлагаме разнообразни видове трактори

Ние ги които съгласуваме с нуждите на земеделието, животновъдството, овощарството и лозарството. Ето тях:

  1. Малогабаритни трактори (от 15 до 40 к.с.): Те се използват основно в малките стопанства.
  2. Среден клас трактори (от 40 до 80 к.с.): Тези модели са предимно нови и могат да бъдат закупени по европейски програми със субсидии като ПРСР 2007 – 2013 и ПРСР 2014 – 2020. Те намират приложение в овощарството, лозарството и зеленчукопроизводството.
  3. Универсални трактори (от 80 до 130 к.с.): Най-разпространените трактори в България.
  4. Големи трактори (от 130 до 300 к.с.): Използват се главно в зърнопроизводството.
  5. Много големи трактори (от 300 до 625 к.с.): Най-големите и мощни трактори, които се използват за интензивна обработка на големи площи. Те често разполагат с гумено-верижно задвижване на предния и задния мост.