Call: +359885056582

E-mail: Lndinev@yahoo.com

Работно време:

Понеделник до Петък 8:00-5:00

Янмар трактор

янмар трактор

Янмар трактор или трактор ТЕО разпознаваема българска марка, която дава качествени продукти на българските фермери. Тупете Вашия трактор от тук

Янмар трактор – историята като пионер в Земеделската Техника

Yanmar е глобално разпознаваема марка, която е синоним на иновации и качество в земеделската техника. Основана през 1912 г., компанията Yanmar се специализира в производството на дизелови двигатели и селскостопанска техника. С повече от вековна история, Yanmar тракторите са станали незаменими за фермерите по целия свят.

Ранни Години и Основаване

Компанията Yanmar е основана от Магокичи Ямаока в Осака, Япония. Първоначално фокусът е бил върху производството на малки дизелови двигатели. През 1933 г. Yanmar произвежда първия в света малък дизелов двигател, подходящ за селскостопански нужди, което полага основите на бъдещите успехи в производството на трактори.

Въвеждане на Първия Трактор

През 1961 г. Yanmar представя първия си трактор, модел Yanmar YM-135. Този компактен и ефективен трактор бързо набира популярност благодарение на своята надеждност и икономичност. С този ход, Yanmar започва да се утвърждава като лидер в областта на селскостопанската техника.

Технологични Иновации

Yanmar непрекъснато инвестира в научноизследователска и развойна дейност, което води до множество технологични иновации. Една от ключовите технологии е разработването на по-ефективни и екологично чисти дизелови двигатели. През 1992 г. Yanmar представя първия трактор с двигател, съобразен с новите екологични стандарти, което го прави предпочитан избор за фермери, които се стремят към устойчиво земеделие.

Глобално Разширение

През годините Yanmar разширява своето присъствие извън границите на Япония. Компанията установява дистрибуторски мрежи в Северна Америка, Европа и Азия. Днес, Yanmar тракторите се продават и използват в над 130 страни по света, което свидетелства за глобалната им популярност и доверие.

Модерни Времена и Иновации

В съвременната ера, Yanmar продължава да бъде на върха на технологичния напредък. С въвеждането на интелигентни системи за управление и автоматизация, тракторите на Yanmar са оборудвани с най-новите технологии, които улесняват работата на фермерите и повишават производителността.

Заключение

Историята на Yanmar трактор е история на постоянни иновации, качество и глобално разширение. От своето основаване до днес, Yanmar остава вярна на своето обещание за предоставяне на висококачествени и надеждни продукти, които отговарят на нуждите на съвременните фермери.

С Yanmar, фермерите по целия свят могат да разчитат на техника, която не само улеснява тяхната работа, но и допринася за устойчивото развитие на земеделието.